Home CafeRallycompetitie

CafeRallycompetitie

by Gerhard Fokkens
Rallywereld (1)

Competitie tijd!

De caférallycompetitie (afgekort ook ‘CRC’) bestaat in 2024 al weer zes seizoenen.  Nadat we in 2023 Apeldoorn een jaartje hadden overgeslagen, hebben we in 2024 weer twee competities: ’t Gooi en Apeldoorn!

Ze hebben een vaste plek veroverd in de agenda van jaarlijks zo’n zestig equipes. Dit geweldig gewaardeerde concept begint op Vrijdagavond 5 april in de regio Apeldoorn en Vrijdagavond 19 april in ’t Gooi.

In Apeldoorn starten we regelmatig vanuit het Koetshuis van Sociëteit Marialust, of vanuit café De Oude Haven. In ’t Gooi is de Cool Classic Club onze vaste uitvalsbasis. Dé plek waar de klassieke autowereld samenkomt met kunst, gezelligheid en rally’s.

Elke Caférallycompetitie bestaat uit vier caférally’s. De sloteditie van de vier duurt wat langer en heeft twee trajecten, zodat we vijf uitslagen krijgen; de beste drie resultaten tellen mee voor de eindstand annex totaaltelling. Je hoeft dus niet per se alle vier de rally’s te rijden, je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor twee edities en de finalerace.

De data van 2024 zijn:

CRC ’t Gooi: 19 april – 17 mei – 22 juni – 4 oktober
CRC Apeldoorn: 5 april – 9 mei – 7 juni – 20 september

Inschrijven voor de competitie? Dat kan via de site van CaféRallyCompetie via onderstaande knop.