Home Champagne Rally

Champagne Rally

by Lonneke Polen
Champagne 02

De koning van de dranken

We drinken het allemaal graag. Boeken zijn er over volgeschreven, recensies van het edele vocht zijn niet meer te tellen; ooit vertelde een ingewijde dat er een stapel papier met Champagnebeschrijvingen zou liggen die even hoog is als zeventien Eifeltorens. Kijk, dat bewijst dat bubbels voor emoties zorgen, dag in dag uit worden er waar ook ter wereld bijna honderdduizend flessen van deze wijn gedronken. Gaat u mee kijken naar de oorsprong van dit spraakmakende drankje?

Op donderdag 23 mei vertrekken we vanaf het verzamelpunt in België richting Frankrijk, de terugreis naar huis zal op zondag 26 mei zijn. We verzorgen een rally inclusief drie overnachtingen in een heerlijk hotel (inclusief ontbijt). Op vrijdag en zaterdag staat ‘serieus kaartlezen’ op het programma. Het rallygebied is omgeving Reims en Epernay. Er zijn twee klassen waarin kan worden deelgenomen: een sportklasse en een toerklasse. Elke dag zijn er bekers voor de dagwinnaars in beide klassen, maar er zijn ook bekers voor de top-3 van het totaalklassement. Op zondag hebben we een mooie advies route uitgezet tot aan Maastricht, daarna is de route naar huis geheel vrij.

Onderweg verzorgen we ook de lunches en diners op bijzondere plaatsen. Maar laten we niet vergeten waar het allemaal op gaat, de Champagne! We organiseren drie Champagneproeverijen, je ontvangt bij elke lunch een glas Champagne, maar ook frisdrank is inbegrepen. Maar ook de diners zijn inbegrepen, drankjes zijn voor eigen rekening. We sluiten de rally af op de laatste avond hebben wij gezorgd voor een mooie slotlocatie. Het vervoer hier naartoe regelen wij, zodat iedereen optimaal kan genieten van de avond.

Wilt u er bij zijn, in prettig gezelschap van andere levensgenieters? Reserveer dan nu één van de 20 plekken die beschikbaar zijn. Prijs is € 3.250,- per equipe. Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op: Ronald Jans ronald@rallywereld.nl of Gerhard Fokkens gerhard@rallywereld.nl