Home TukTuk Challenge

TukTuk Challenge

by Lonneke Polen

Dé TukTuk Challenge; “adventure in luxury”

Vanaf dag 1 is de tuktuk challege één groot avontuur. Wie had ooit gedacht dat jij samen met je partner ooit met een tuktuk dwars door de binnenlanden van Sri Lanka zou rijden, in een tuktuk ja! 

Sri Lanka is een prachtig land! Mooi, schoon, vriendelijke mensen, bijzondere dieren, een fantastisch landschap en dat allemaal vanuit een tuk tuk met gemiddeld 40km/u!

“Het lukt ons opnieuw,  we onze agenten in Sri Lanka versteld doen staan door de keuze van onze route. Na een klein uurtje waren we ze kwijt. ’S Avonds in het hotel hebben we ze pas weer terug gezien. Want tsja, wij kunnen kaartlezen en zij niet… Op de eerste dag stonden we al oog in oog met een kudde olifanten, fantastisch!”

Dit klinkt toch geweldig, met de TukTuk Challange rijden we in 6 dagen dwars door een geweldig land heen. De TukTuk is hier het standaard vervoersmiddel en daarom maken we hier graag gebruik van. De voertuigjes kunnen een hoop hebben en dat is ook wel nodig, want het is niet altijd een glad wegdek, het blijft het buitenland! 

In 2024 staat de rally gepland van zaterdag 18 tot en met 24 augustus gepland! Ben je in Sri Lanka in deze tijd, reis gezellig met ons mee. Wil je graag nog een keer naar Sri Lanka, dit is je kans! We zullen snel een kort programma bekend maken, maar je kan je alvast inschrijven!

Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op: Ronald Jans ronald@rallywereld.nl of Gerard Fokkens gerhard@rallywereld.nl