Home Nieuws GO-Rally, dé rally voor ondernemers uit de regio

GO-Rally, dé rally voor ondernemers uit de regio

by Gerhard Fokkens


Zo snel mogelijk is deze jaarlijkse rally voor ondernemers weer. Doe je mee?
 
Dag rallyrijdende Apeldoornse ondernemers, we hebben goed nieuws!

Een jaarlijks rallyfeestje met gezellige ondernemers en vrienden hoort gewoon bij
Apeldoorn net zoals Paleis het Loo, de Veluwsche Schavuyt, Van Werven sigaren, de Julianatoren, tapperij den Olifant, Hamer Installatietechniek, Amazing, de Apenheul, Het Achterom, de Veluwe en al die andere echte Apeldoornse begrippen, en daarom hebben we dit leuke nieuws voor jullie.
 
GO-Rally…. Gelderse Ondernemers – Rally.
De volgende editie van de GO-Rally wordt zo snel als het kan weer verreden ….inschrijven kan vanaf vandaag.

Leuk concept, sportieve sfeer, mooie routes, met sfeerverhogende onderbrekingen. Maar ook met een transparante uitslag, echte winnaars, met een uitlegboek ‘hoe het had gemoeten’ en vooraf een korte kaartleescursus…om de strijd nóg eerlijker aan te gaan.
Mooie prijzen (bekers en gesponsorde cadeau’s) voor de top-3 van beide klassen, want ook nu zal er weer een moeilijker sportklasse zijn en een eenvoudiger toerklasse. Voor een eerlijk eindklassement. En over prijzen gesproken: de winnende equipes is zowel de sport- als de toerklasse ontvangen per equipe twee toegangskaarten voor de Formule-1 Grand Prix van Duitsland, aangeboden door WENSINK. Hoe geweldig is dát?
Natuurlijk ontbreekt de bekende sponsoring van diverse andere Apeldoornse ondernemers ook niet…dus een gezellig weekendje weg behoort ook zomaar tot de mogelijkheden.
 
De dag begint met een Sterren-ontbijt, aangeboden door en gehost bij Mercedes-Benz WENSINK. 
Na een lekkere lunch ergens op een heel bijzondere plek onderweg vindt de finish en de slotmaaltijd plaats bij het
KOETSHUIS van Sociëteit Marialust…
Twee Apeldoornse pareltjes van ondernemerschap, die hun steun en medewerking graag hebben aangeboden. Jouw
collega ondernemers (en wij!) vinden het leuk als jij ook meedoet! Er is ook nog een informatieve kaartleescursus. De kaartleescursus wordt gehouden op: ??.
Het inschrijfgeld voor de GO-Rally is € 375,- per equipe (excl. btw) maar er zijn ook andere inschrijfmogelijkheden, bijvoorbeeld voor meerdere equipes in jouw team (er is dus óók een ‘teamprijs’). En er zijn ook sponsorpakketten. 
Wil je jouw relaties verrassen? Neem dan contact met ons voor de mogelijkheden, wij kunnen hierin adviseren.
 
Leuk als jullie er met z’n allen bij zijn. Het wordt een G E W E L D I G leuk evenement!
 
Groet van Gerhard Fokkens en Ronald Jans 
 
Even over ons: Rallywereld (Classic Rally Adventures) organiseert elk jaar zo’n 40 grote(re) en kleine(re) rally-evenementen. De Caférallycompetitie is één van onze concepten, evenals twee NK-rally’s, Giro di Sardegna en de Jaguar Challenge. In september een week rallyrijden op Sardinië hoort er ook bij. Net als de Marialust-Rally en tal van rally’s voor bijv. Rotary’s en Lionsclubs. Misschien ken je ons ook van de AMHC-Rally, bij hun jubileum of de ‘dikke Mik’ rally in Nijbroek. Grote kans dat je al eerder met één van onze rally’s hebt meegedaan.

Leave a Comment