Home Nieuws Ons programma voor januari – februari – maart

Ons programma voor januari – februari – maart

by Gerhard Fokkens

Met groot genoegen presenteren wij hierbij onze activiteiten t/m maart aanstaande. Mogelijk zit er wat leuks en/of nuttigs voor jullie tussen.

Dag rallyvrienden,

Zaterdag 15 januari a.s.: de Omloop van het Oosten (12de editie) – www.omloopvanhetoosten.nl; start en finish in Voorthuizen, pal aan de A1. 

Zaterdag 29 januari: onze Winterrit vanuit de Cool Classic Club in Naarden – inschrijven via https://www.caferallycompetitie.nl/inschrijving-crc-t-gooi/ ; de rit is in de middag vanaf 13.00 uur, ongeveer 2½ uur rijden en daarna gezelligheid.

Zaterdag 19 februari: onze befaamde kaartleescursussen: zowel voor beginners als voor gevorderden. Ga naar https://www.caferallycompetitie.nl/kaartleescursussen/ en je bent er bij. 

De beginnerscursus spreekt voor zich: voor hen die het leuk vinden om méér van deze hobbysport te weten te komen. In de ochtend theorie, in de middag een oefenrit met daarna een duidelijke uitleg. De gevorderdencursus leert je hoe om te gaan met wegverleggingen, veranderde wegaansluitingen, verlegde kaartwegen, terreinoriëntatie en meer van dat soort waardevolle informatie. Deze cursus is ideaal voor alle sportklassers die nét even meer willen weten om minder fouten te maken. Ook met een oefenroute met uitleg na afloop.

Op dinsdagavond 8 maart en donderdagavond 10 maart zijn de beide kaartleescursussen in Naarden, in de Cool Classic Club. Op dinsdagavond de theorie en een korte oefenrit ‘om de hoek’ en op donderdagavond een praktijkoefening met nabespreking. Dus zowel voor de beginners als gevorderden een mogelijkheid om meer kennis en routine op te pikken. Wil je je aanmelden? Dat kan via https://www.caferallycompetitie.nl/kaartleescursussen/.

Tenslotte: de befaamde Caférallycompetities beginnen weer. Noteer je alvast? Op vrijdagavond 18 maart begint de cyclus in Naarden, en een week later, op vrijdagavond 25 maart, begint de cyclus in Apeldoorn.

In een tabelletje:

Graag zien we jullie bij deze leuke ritten en/of cursussen aan de start verschijnen.

Groeten van Gerhard en Ronald

Leave a Comment