Home Rally's de Hanzestedenrally 2018, je kan weer inschrijven!

de Hanzestedenrally 2018, je kan weer inschrijven!

by Gerhard Fokkens
In 2018 staat de Hanzestedenrally voor het eerst ook op de kalender van de DHC, The Dutch Historic Competition. Dit is een eigen klassement van de Austin Healey club. Dat beloofd dus een bijzonder startveld te worden! Healey rijders welkom!
.
Komende nazomer,  gaan de deelnemers aan de hand van uitdagende maar vooral mooie kaartleesopdrachten een route rijden van Hanzestad naar Hanzestad. Dit jaar starten we in het mooie historische Elburg en rijden via de omgeving van Hanzestad Bolsward een schitterende uitdagende route. Bij de start wordt informatie verstrekt voor de hele dag…. en wie aan het eind van de dag, de beste prestatie heeft neergezet is de winnaar. Simpel. Maar het wordt vooral een gevarieerde dag omdat we veel verschillende kaartleessystemen zullen gaan gebruiken. Denk aan de bekende ingetekende lijn (met barricades), grensbenadering, puntensystemen, een pijlentraject, maar we broeden ook op minder bekende of in de vergetelheid geraakte systemen die in de jaren-60 en -70 vaker werden gebruikt.
.
Laat u op positieve wijze verrassen! Het wedstrijdgebied is een schitterend stukje Nederland waar een dag autoplezier met klassieker of cabrio gegarandeerd is.
.
O ja: doet uw klassieker het even niet, of wilt u gewoon eens wat anders: u bent ook met youngtimers, exoten en andere bijzondere auto’s meer dan welkom. Kijk op de volgende pagina’s voor verdere informatie!
Â
Contactinformatie
▪Ronald Jans: 06 – 51 15 81 07
▪Gerhard Fokkens: 06 – 22 20 29 38
▪p/a De Rotstuin 47, 7325GB | Apeldoorn
▪info@hanzestedenrally.nl

Leave a Comment