Home Rally's De Jaguar Challenge is nu Land Rover-Jaguar Challenge!

De Jaguar Challenge is nu Land Rover-Jaguar Challenge!

by Gerhard Fokkens
Classic Rally Adventures presenteert:

prachtig evenement met veel afwisseling… een Groot Genoegen

Photograph copyright James Lipman / jameslipman.com UK 07803 885275

Dit wordt mooi. De Land Rover-Jaguar Challenge is een luxe lifestyle-evenement voor levensgenieters met gevoel voor autorijden. Een kleine week genieten met en van uw Range Rover, Land Rover of Jaguar, prettig gezelschap, schitterende hotels, exquise maaltijden, stuivende wijnen en van de dingen die het leven zo aantrekkelijk maken. Het mag weer, het kan weer, het is er weer.

Dit unieke avontuur wordt in 2019 verreden in Zuid-Duitsland en Oostenrijk. Noteert u de data alvast: vanaf dinsdag 26 mei t/m zaterdag 30 mei rijdt en verblijft u in een indrukwekkend mooie omgeving waar ultieme vergezichten zich afwisselen met pittoreske dorpjes. Waar gastvrijheid nog vanzelfsprekend is, en waar men mooie auto’s graag ziet verschijnen. 

Groot Genoegen. Dát is wat we u willen laten ervaren. De Challenge staat open voor alle soorten en maten Range Rovers, Land Rovers en Jaguars. Nieuw en Klassiek, jong(er) en oud(er). Vintage en elektrisch. Dat wat ons bindt is de liefde voor deze geweldige auto’s en de ‘indulgences’ die het leven biedt. Dát is een Groot Genoegen.

U ervaart kwaliteit, u merkt geen tijdsdruk. Autorijden wordt afgewisseld met de Mooie Dingen van het Leven.

Doet u mee? Bent u erbij? Hoe leuk zou dat zijn.

Doet u mee? Bent u erbij? Hoe leuk zou dat zijn.

Het programma in het kort*

Op dinsdag 26 mei heten we u welkom in een prachtig bergresort in Zuid-Duitsland. Aan het eind van de middag houden we de welkomst- en kennismakingsborrel. Aan het begin van de avond gaan we aan tafel en genieten van een heerlijk diner.

Woensdag 27 mei is de eerste rij-dag van deze Land Rover-Jaguar Challenge. U rijdt zo’n 120 kilometer door de bergen en de route eindigt bij de Bodensee, met een lunch. In de middag organiseren we een kookworkshop onder leiding van een sterrenchef. Vanzelfsprekend zorgt u zélf voor al het lekkers dat die avond bij het diner wordt geserveerd.is de eerste rijdag van de Jaguar Challenge. U rijdt zo’n 120 kilometer door de bergen en de route eindigt bij de Bodensee, met een lunch. In de middag organiseren we een kookworkshop onder leiding van een sterrenchef. Vanzelfsprekend zorgt u zélf voor al het lekkers dat die avond bij het diner wordt geserveerd.

Donderdag 28 mei vervolgen we de route door de Alpen en de uitlopers ervan. Aan het begin van de middag heten we u welkom op een Weingut, waar tussen de wijnranken de lunch op u wacht, gezellig aan lange tafels tussen de druiven. Daarna een rondleiding over het Weingut, een proeverij, het hele spel van genieten van het alternatieve druivensap. Vanzelfsprekend is het hotel weer van bijzonder niveau en is het diner weer voortreffelijk.

Op vrijdag 29 mei rijden we weer in Tirol, het ochtendtraject eindigt op een onverwachte plek. In de middag heeft u keuze uit het rijden van een kaartleesrallytraject waar de eer op het spel staat of een heerlijke middag cultuur en museumbezoek. Daarvoor zijn uitstekende mogelijkheden voorhanden, waarover we u graag in een later stadium informeren. U bent aan het eind van de middag bij het volgende hotel, waar het u aan heel weinig zal ontbreken. 

Jaguar I-PACE Global Drive, Portugal, 2018

Zaterdag 30 mei is de laatste rijdag van deze Land Rover-Jaguar Challenge. Niet ver van Salzburg bieden we u een lunch aan op een mooie golfbaan. ’s Middags loopt u een rondje en later meldt u zich bij het laatste hotel voor de middagborrel. Later, die avond, is het extra feestelijke slotdiner en na wat toespraken en prijsuitreikingen kunnen we het nog gezellig maken in de bar.

Zondagochtend 31 mei (dan is het Pinksteren) luidt het einde in van deze Land Rover-Jaguar Challenge 2019. Na het ontbijt, zo rond 11.00 uur, zwaaien we allemaal af en kunnen dan terugkijken op een prachtig en uniek evenement dat rechtdoet aan de mooie belevingswereld rondom het merken Land Rover, Range Rover, Jaguar en de berijders/levensgenieters. 

Mocht u uw verblijf in de Alpen willen verlengen, neem dan even contact met ons op voor goede adviezen en eventueel ondersteuning.

* De route en de programma-onderdelen kunnen per dag nog wisselen. Kijk op de website voor de definitieve programmering.

Prestaties en tegenprestatie

Inbegrepen in de totaalprijs

 • 5 overnachtingen in een prachtige 2-persoonskamer incl. ontbijt
 • 5 diners, waarvan één slotdiner
 • 4 lunches
 • Welkomstparty op 26 mei
 • Dranken bij de maaltijden
 • Deelname aan middagprogramma’s:
  golfen (greenfee 9 holes), wijnproeverij en
  excursie, kookworkshop, een kaartleesrally
  of toegang tot een museum.
 • Technische ondersteuning
 • De deelnameprijs bedraagt € 3.905,- (excl. Btw) voor twee personen.

 Niet inbegrepen: uitgaven van persoonlijke aard, bijv. wellness, de inhoud van de minibar, verzekeringen, dranken tijdens niet-gezamenlijke programma-onderdelen.

Organisatie

Classic Rally Adventures organiseert jaarlijks zo’n 35 kleine(re) en grote(re) kaartleesrally’s en auto-evenementen als de Land Rover-Jaguar Challenge. Al ruim 20 jaar – maar veelal ‘onder de radar’ – actief en ervaren met unieke lifestyle-concepten, die het leven zo aangenaam maken. 

Centraal communicatiemedium is de website van de Land Rover-Jaguar Challenge 2020: www.LandRover-Jaguarchallenge.nl. Daarop is altijd het laatste nieuws te vinden en staan de bindende programma-onderdelen vermeld.

Wilt u ons bellen? Neem dan contact op met Ronald Jans (06-51 15 81 07) of Gerhard Fokkens (06-22 20 29 38).

*Uw inschrijving wordt geconfirmeerd door het inschrijfgeld ad € 3905,00 (ex. Btw) per equipe te voldoen op bankrekening nummer NL50 KNAB 0726 8527 91 ten name van Stichting Classic Rally Adventures te Apeldoorn, onder vermelding van Land Rover-Jaguar Challenge 2020 en de naam van de bestuurder/navigator. Indien u de voorkeur geeft aan twee éénpersoonskamers, geld een toeslag van € 950,=.

*’Break-even’ zijn wij bij 20 equipes maar wij hebben besloten om dit fantastische evenement ook bij 15 ingeschreven equipes door te laten gaan, Ronald Jans & Gerhard Fokkens staan garant voor dé nieuwe Land Rover-Jaguar Challenge 2020! Hiervoor is het wel fijn uw inschrijving voor februari 2020 binnen te hebben. Mocht u daarna nog besluiten mee te willen gaan neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

*Indien de organisatie als gevolg van externe omstandigheden de Land Rover-Jaguar Challenge 2020 moet annuleren, wordt het inschrijfgeld onder inhouding van € 150,= administratiekosten geretourneerd. Bij annulering voor 1 april 2020 wordt 90% van het inschrijfgeld geretourneerd, bij annulering voor 1 mei 2020 wordt 50% van het inschrijfgeld geretourneerd. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

*Door het invullen en (digitaal) verzenden van het inschrijfformulier verklaren beide deelnemers de voorwaarden van de organisatie te accepteren en zich neer te leggen bij de regels van de organisatie.

*Beide deelnemers verklaren door (digitaal) inzenden van het inschrijfformulier aan de Land Rover-Jaguar Challenge 2020 deel te nemen op eigen risico, en zijn zich ervan bewust dat de organisatie niet aansprakelijk is voor enige door de deelnemers geleden schade tijdens het evenement. Bovendien verklaren beide deelnemers over voldoende wettelijk vereiste verzekeringen te beschikken voor zowel particulieren als voertuigen.

Leave a Comment